Seri ziyaretler yaptı - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Seri ziyaretler yaptı

Kırıkkale Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçeye yatırım ve hizmet kazandırmak amacıyla Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.
Bu haber 120 kere okunmuÅŸ. 15.06.2025 Pazar 19:10

ZİYARETLERDE BULUNDU

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesi Belediye BaÅŸkanı Seyfettin Çetiner, ilçeye kalıcı hizmetler kazandırmak amacıyla baÅŸkent Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Her hafta gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaret programına bu hafta da devam eden BaÅŸkan Çetiner, çeÅŸitli bakanlıklar ve kurumlarla görüÅŸerek destek arayışını sürdürdü. BaÅŸkan Çetiner'in Ankara’daki temasları kapsamında Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Bakanlık Genel Müdür Yardımcısı ve Daire BaÅŸkanları ile görüÅŸmeler yapıldı. Ayrıca Karayolları Genel Müdürü Ahmet GülÅŸen ve Gimat Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Abdülkadir AydoÄŸan da ziyaret edilen önemli isimler arasında yer aldı.

 

GÖRÜÅžME AÇIKLAMASI

GörüÅŸmelerin ardından bir açıklama yapan BaÅŸkan Çetiner, yetkililerin gösterdiÄŸi misafirperverlik ve destek için teÅŸekkür ederek, “Sulakyurt’un ihtiyaçlarını ve önceliklerini her platformda dile getirmeye devam ediyoruz. İlçemize kalıcı yatırımlar kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teÅŸekkür ediyorum,” dedi. Sulakyurt Belediyesi’nin Ankara’daki bu yoÄŸun mesaisi, önümüzdeki dönemde ilçeye yönelik yatırımların hız kazanacağına iÅŸaret ediyor. BaÅŸkan Çetiner’in giriÅŸimleriyle Sulakyurt’un altyapıdan ulaşıma, kültürden sosyal hizmetlere kadar birçok alanda yeni projelerle buluÅŸması bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir