En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehit hakkı ödenemez

Kırıkkaleli şehit anneleri, şehit ve gazi eşleri ve girişimci kadınlar, Kırıkkale Üniversitesi akademik personelinden oluşan Üniversite-STK-Kamu İşbirliği Proje ekibi ile birlikte Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bu haber 124 kere okunmuş. 29.09.2022 Perşembe 20:26

REKTÖRLÜK ZİYARETİ

Şehit anneleri, şehit ve gazi eşleri Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’a çalışmalarında başarılar diledi ve rektörlüğünün ilk döneminde olduğu gibi yeni döneminde de projelere desteklerini beklediklerini ifade ettiler. Görüşmede proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Müzeyyen Özhavzalı, İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ve kurucusu Kırıkkale Üniversitesi kadın akademik personeli olan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği’nin kadınlara ve şehit ailelerine yönelik projeler hakkında bilgi verdi.

 

DESTEK AÇIKLAAMASI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve örnek çalışmaları dolayısıyla şehit anneleri, şehit ve gazi eşleri ile girişimci kadınlara teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan “Siz değerli şehit anneleri, şehit ve gazi eşleri, üretime katılmak isteyen girişimci kadınların bu ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Bu projede yer alan Üniversitemizin 4 fakülte 2 yüksekokuldan 22 akademik personelimden gurur duydum. Üniversite olarak, bizler Üniversite-Sivil Toplum ve Kamuoyu iş birliğine çok önem veriyoruz. Şehitlerimizin hakkını, sizlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Ama sizlerin yanında olarak acılarınızı paylaşarak, acılarınızı yaşarken yanınızda olarak destek olabiliriz. Üniversitemizin kadın akademik personeli öncülüğünde İlk kuruluşlunu hatırladığım Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği nezdinde başta kadın akademik personelimizi ve Kırıkkale kadınlarının böyle projeleri yaptıkları ve birlikteliğini, güç birliğini kutluyorum”dedi.

 

GÜNÜN ANISINA RESİM ÇEKİNDİLER

Duygu yüklü ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette şehit anneleri, şehit ve gazi eşleri, girişimci kadınlar tarafından Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’a şehitlerimiz anısına üretilen hediyelik eşyalardan “Çitlembik”, “Mehmetçik”, “Lavanta bebekler” ve Balışeyh Lavanta Kesesinden oluşan Kırıkkale Hatırası Hediye Seti ve Kitre Bebek Kırıkkale Gelini hediye edildi. Ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir