En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Seçim startı verildi

Saadet Partisi Kırıkkale il yönetimi ve Bahşılı ilçe Teşkilatı yaklaşan Yerel Yönetim Seçimleri hazırlıklarına startı Bahşılı ilçesinden verdi.
Bu haber 806 kere okunmuş. 13.09.2018 Perşembe 18:53

GENİŞ KATILIMSAĞLANDI

Seçimler konusunda halkın nabzını tuttu ve belediyeciliğin Milli Görüşçülerin işi olduğu hatırlatıldı. Aynı zamanda Kaymakamlık Belediye ve Emniyet ziyaretleri yapıldı. Ziyarete Saadet Partisi Kırıkkale il Başkanı Faruk Vurgun ve Bahşılı ilçe başkanı Arap İhsan Tekin de katıldılar.

 

TÜRKİYE’DE ÇIĞIR AÇMIŞTIR

Saadet Partisi olarak 2019 yerel seçimlerine SP olarak büyük önem verdiklerini işaret eden İl Başkanı Faruk Vurgun, “Belediyelerde mührü elimize almalıyız. 1989 yılında 5 ilin belediyesi başkanlığını kazana Milli Görüş, efsane belediyecilik çalışmalarıyla 1994 yılında tüm Türkiye’de çığır açmıştır. Milli Görüş belediyeciliğinde, rüşvet yoktur, yandaşlara peşkeş çekmek yoktur. Sadece ve sadece vatandaşa hizmet vardır. Bu icraatleri ile Refah Partisi Türkiye’de iktidara gelmiştir. İktidara uzanmanın yolu yerel seçimlerdeki zaferden geçer.” dedi.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Teşkilat çalışmaları hakkında da konuşan İl Başkanı Vurgun, “Mahalle ve köylerde temsilcilerimiz, sandık görevlilerimiz tam olacak. Oylarımıza sahip çıkmalıyız. Tüm ilçelerimizin haftalık ve aylık toplantılarına İl teşkilatı olarak katılım sağlayacağız. Seçim çalışmalarına start vereceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir