En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Seçim bürosunu açtı

Yahşihan Belediye Başkanı ve 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri AK Parti Belediye Başkan aday adayı Ahmet Sungur, Yahşihanlı hemşeriyle Yahşihan'da bir araya geldi. Miting havasında gerçekleşen toplantıya binlerce vatandaş katıldı.
Bu haber 677 kere okunmuş. 04.01.2019 Cuma 10:32

BÜRO AÇILIŞI YAPILDI

 Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet sungur artık ustalık döneminin geldiğini ifade etti. Sungur "Çıraklık dönemini 2009 yılımda aldık tamamladık.2004 yılında kalfalığı tamamladık şimdi sırada ustalık dönemi var. Ben Yahşihan belediye Başkan adayı olmaktan şeref duydum. İnsan hayattayken de canlıyken de helalleşmek gerekir. Bizim Yahşihan'da yapmamız gerek daha çok işimiz var” dedi.

 

PROJELERLE GELİYORUZ

Sungur bir çok projelerinin olduğunu ifade ederken Projeleri Yahşihanlı hemşerileriyle gerçekleştireceğini söyledi. Sungur "Belediyecilik bir aşk işidir. Belediyecilik  bir dert işidir. Acılarımızı dertlerimizi hep birlikte paylaşacağız. Kalite yükselirse siyaset daha da güzelleşiyor. Ben bunu işitiyoruz. Biz 2009 yılından beri büyüdük. Kırıkkale'nin en büyük ilçesi olduk. Yahşihan'da oturan herkesin bir zenginliği var. Yahşihan çok zengin bir ilçe. Önümüzdeki dönemlerde yapmamız gereken  bir sürü projelerimiz var. Biz bu projeler hep beraber yapacağız” dedi

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir