En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Rektörlük için aday

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü için aday başvuruları devam ediyor. Adaylık başvurusunda bulunan Prof. Dr. Serkal Gazyağcı, akademik hayattaki bilgi birikimini ve idari tecrübelerini Kırıkkale Üniversitesi’ne (KKÜ) taşımak istediğini ifade etti.
Bu haber 161 kere okunmuş. 31.08.2022 Çarsamba 18:51

ADAYLIK AÇIKLAMASI

Eylül ayı içerisinde Kırıkkale Üniversitesi rektörlüğünün süresi dolmasından dolayı yeni atanma için başvurular devam ediyor. Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü için Prof. Dr. Serkal Gazyağcı adaylık başvurusunda bulundu. Gazyağcı, “Bu süre içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın rektör olarak ataması halinde ağır sanayi içerisinde bulunan ilimizin projeleri, bitirmek ve ihtiyaç bulunan personeli tamamlamak için ders programları geliştireceğim” diye konuştu.

 

İŞ BİRLİĞİ OLACAK

İlimizin bulunduğu coğrafik karayollarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Gazyağcı, ayrıca akademik çalışmaları destekleyerek üniversitenin ülke genelinde üst sıralara getirmeyi hedeflediğini söyledi. Şehir ve Üniversite bütünleşmesinin istenildiği düzeyde olmadığını belirten Prof. Dr. Gazyağcı Şehirle bütünleşmede ortak projelere ağırlık verilmesi gerektiğini ve bu yönde kamu ve STK’larla işbirliği içerisinde bulunulacağını Üniversite ile ilin İsminin adına yakışır şekilde ülkeye katkıda bulunulmasının en büyük arzusu olduğunu iletti.

 

GAZYAĞCI KİMDİR?

Prof. Dr. Serkal GAZYAĞCI 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. 1998 Yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde Lisans eğitimi almış Veteriner hekim Unvanı almıştır. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Klinik bilimler İç Hastalıkları Anabilim dalında doktora eğitimini tamamlamış Bilim doktoru unvanı almıştır. 2009 Yılında Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında Dr. Öğretim üyesi unvanı, 2012 Yılında Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında Doçent Doktor Unvanı,  2020 Yılında Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında Profesör Doktor unvanı almıştır. Erasmus değişim programı çerçevesinde davetli olarak eğitmen olarak Polonya, Letonya, Macaristan ve İtalya Ülkelerinde görev almıştır. Bilimsel olarak mesleki 3 adet kitabı mevcut olup ulusal ve uluslararası 100 üzerinde yayın ve tebliğleri mevcuttur. Ulusal desteklenen 18 adet projede görev almıştır. Sivil Toplum Kuruluşlarından Uluslararası Buiatri Derneği-Türkiye Başkanı olup mesleki alanda en büyük derneklerden biridir. Evlidir ve 1 kız çocuğu babasıdır.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir