En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ramazan Can'a ziyaret

Kırıkkaleliler Vakfı siyasetten bürokrasiye Ankara’da ki hemşeri ziyaretlerine devam ediyor.
Bu haber 1106 kere okunmuş. 02.08.2018 Perşembe 13:47

ZİYARETTE BULUNDULAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ı ziyaret eden Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç ve yönetim kurulu üyeleri yeni dönemde tekrar milletvekili seçilen Ramazan Can’a başarılar diledi. Kırıkkaleliler Vakfı Ankara’da yaşayan Kırıkkalelilerin sesi olmaya devam ediyor. Ankara’da yaşayan hemşerilerinin tek tek kapısını çalarak bir dizi ziyaretlerde bulanan Kırıkkaleliler Vakfı üst üste dört dönem milletvekili seçilen hemşerileri başarılı siyasetçi Ramazan Can’ı meclisteki makamında ziyaret etti. Kırıkkale’nin sorunlarının yanı sıra Ankara’da ki Kırıkkalelilerin birlik ve beraberliği ön plana çıktığı ziyarette Vakıf Başkanı Aytekin Araç vakıf çalışmaları hakkında Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’a bilgiler verdi.

 

KIRIKKALELİLERİN SESİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can “Hemşerilerimin ziyareti beni çok gururlandırdı. Onların desteğini yanımda her zaman hissediyorum. Kırıkkaleliler Vakfı olarak Ankara’da güzel çalışmalara ve projelere imza atıyorlar. Adeta Ankara’da yaşayan Kırıkkalelilerin sesi oldular. Ben vekil olarak hemşerilerimin her zaman yanındayım. Onların proje ve çalışmalarının içerisinde her zaman olmaya hazırım” dedi.

 

KIRIKKALELİLER KAZANIR

Ziyarette konuşan Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç “27. dönemde yeniden vekil seçilen hemşerimizi tebrik ediyorum. Siyasette ki üstün başarısı sayesinde hem Kırıkkalelilerin sesini duyurmaya hem de sorunlarımıza çözüm bulmaya devam ediyor. Biz her zaman olduğu gibi bugün de vekilimizin yanındayız. Birlikte Kırıkkaleliler için yapacağımız güzel ve çalışma ve projeler olacaktır. Bizler Ankara’da nasıl tek ses olursak bu Kırıkkale’ye de yansır ve bu durumda her zaman Kırıkkaleliler kazanır” dedi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir