En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Projelerini anlatıyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara projelerini anlatan Ulusoy, gece gündüz demeden iftar sonrası da sahada nabız yokluyor.
Bu haber 48 kere okunmuş. 14.03.2024 Perşembe 18:38

SAHA ÇALIŞMASI YAPIYOR

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Uluso, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Parti yönetimi ve üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Ulusoy, Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceklerini ve bu konuda önemli projelerinin olduğunu dile getiriyor. Vatandaşlara projelerini anlatan Ulusoy, gece gündüz demeden iftar sonrası da sahada nabız yokluyor.

 

PROJE ANLATIYOR

Seçim çalışmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ulusoy, “İftar sonrası Bankalar Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanımız Faruk Akbulut ve teşkilatımız ile birlikte çay ocaklarında kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Gündeme dair istişarelerde bulunarak hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Aşkım, Davam, Derdim Kırıkkale” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir