En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Pazar yerine ziyaret

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçede kurulan halk pazarını ve Kurban Bayramı için kurulan pazar yerlerini ziyaret etti.
Bu haber 187 kere okunmuş. 07.07.2022 Perşembe 20:02

PAZAR ZİYARETİ

Pazar esnafı ile pazar alışverişine gelen vatandaşlara "Hayırlı Pazarlar" dileğinde bulunan Başkan Tekin, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Zaman  zaman pazar esnafından alışveriş de yapan Tekin, pazar esnafı ile vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Başkan Tekin vatandaşın mağdur edilmemesi için fahiş fiyat satışı denetimlerini yaptı.  Her zaman halkın içinde olacaklarını belirten Başkan Tekin, “Birlikte yöneteceğiz diyerek yola çıktık. Hem pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği pazar yerleri halkımızla buluşmamız açısından önemli. Biz de pazar yerlerimizi gezerek halkımızla buluşuyoruz, onları dinliyoruz sıkıntılarını, istek ve önerilerini dinliyoruz.

 

HER FİKİR ÇOK ÖNEMLİ

Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket edeceğiz. İlçemizin daha da gelişip büyümesi için 7 gün 24 saat çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. Pazar yeri gezisi sırasında vatandaşların ilgisiyle de karşılaşan Başkan Tekin, "Bu gezilerimizin amacı eksiklikleri yerinde tespit etmek. Çünkü bir eksiklik veya sorunu en iyi sorunu yaşayan halkımız bilir. Biz de bu tür gezilerde sorunları birinci ağızdan öğrenme imkanı buluyoruz. Her bir vatandaşımızın, esnafımızın fikri bizim çok önemli. Dolayısıyla ilçemizi yönetirken halkımızın ve esnafımızın taleplerini de dikkate alan bir anlayışa sahibiz" diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir