En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Patlama araştırılıyor!

Ankara Elmadağ Barut Fabrikası'nda yaşanan patlama yine yürekleri ağızlara getirdi.
Bu haber 970 kere okunmuş. 25.05.2018 Cuma 14:25

KORKUTUCU PATLAMA

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) barut fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ankara Valisi Ercan Topaca, "Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na bağlı Elmadağ Barut Fabrikasında meydana gelen iş kazasında, 1 işçimiz vefat etmiş ve 4 işçimiz de yaralanmıştır" açıklamasında bulundu.

 

TEDAVİ ALTINA ALINDI

MKE'nin Elmadağ'da bulunan Barutsan fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu fabrikada işçi olarak görev yapan 33 yaşındaki Emre Özcan ile 4 çalışan yaralandı. Özcan, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar, Ankara'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Ankara Valisi Ercan Topaca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na bağlı Elmadağ Barut Fabrikasında meydana gelen iş kazasında, 1 işçimiz vefat etmiş ve 4 işçimiz de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilmiştır. Kazanın nedeni ile ilgili adli ve idari çalışma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir