En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Özel çocuklara destek

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, yaklaşmakta olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi Bahar Çocuk Evi'nde kalan çocukları motive etmek için bir moral ziyaretinde bulundular.
Bu haber 73 kere okunmuş. 02.06.2024 Pazar 19:19

VALİ ZİYARET ETTİ

Ziyaret sırasında Vali Makas ve eşi, LGS'ye girecek olan öğrencilerle sohbet ederek sınavlara hazırlanma süreçlerinde yaşadıkları deneyimleri dinlediler. Öğrencilere sınavda kendilerine güvenmelerini ve başarılarına inanmalarını tavsiye eden Vali Makas, "Sizler bu sınavdan başarıyla geçecek ve hayallerinize ulaşacaksınız. Bizler her zaman yanınızdayız ve size olan inancımız tamdır." dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Vali Makas'ın eşi Elif Makas da öğrencilere sınav stresiyle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulunarak, "Sınavlar hayatımızda önemli bir yere sahip olsa da, her şeyden önce sağlıklı ve mutlu olmak önemlidir. Kendinize güvenin ve sınavdan korkmayın. Sizler çok çalışkan ve başarılı öğrencilersiniz." diye konuştu. Vali Makas ve eşi, ziyarette bulunan çocuk evi personellerine de özverili çalışmaları için teşekkür ettiler.Bu moral ziyareti, LGS'ye girecek olan öğrencilere büyük bir moral kaynağı oldu. Vali Makas ve eşinin göstermiş olduğu ilgi ve destek, öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir