En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ÖNEMLİ BİR ATAMA

AFAD’daki görev değişimi kapsamında Gaziantep İl Müdürlüğü’nden Ankara İl Müdürlüğü’ne atanan Kırıkkaleli bürokrat Mahmut Coşkun, başkentin afet yönetiminin başına geçti.
Bu haber 9 kere okunmuş. 24.07.2026 Cuma 17:30

ÖNEMLİ BİR ATAMA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bünyesinde gerçekleşen rotasyon kapsamında, Kırıkkale’nin yetiştirdiği deneyimli bürokratlardan Mahmut Coşkun, AFAD Ankara İl Müdürlüğü görevine getirildi. Özellikle Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Gaziantep’te yürüttüğü başarılı kriz yönetimiyle öne çıkan Coşkun, başkentin afet koordinasyonunu sevk ve idare edecek. Devlet kademelerinde Kırıkkale’yi başarıyla temsil eden bürokratlar kervanına bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı bünyesinde yapılan son idari düzenleme ile AFAD Gaziantep İl Müdürü olarak görev yapan Kırıkkaleli bürokrat Mahmut Coşkun, AFAD Ankara İl Müdürü olarak atandı.

 

TEBRİK EDİLİYOR

Saha hakimiyeti, kriz anındaki hızlı karar alma yeteneği ve kamu kurumlarıyla kurduğu koordineli çalışma disipliniyle tanınan Mahmut Coşkun, Gaziantep’teki zorlu görev süresi boyunca bölgedeki iyileştirme ve ihya çalışmalarında kilit rol oynamıştı. Afet yönetimi ve lojistik planlama konusundaki birikimini Türkiye’nin kalbi Ankara’ya taşıyacak olan Coşkun’un, başkentin afet risk azaltma planları ve muhtemel kriz senaryolarına yönelik hazırlıklarında vites yükseltmesi bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir