En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öğrencileri dinledi

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve Pansiyonlardan Sorumlu Şube Müdürü Gülnihan AkyüreK ile Osmangazi Fen Lisesi pansiyonu ziyaret ettiler.
Bu haber 437 kere okunmuş. 12.03.2021 Cuma 17:41

OKULLARA ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve Pansiyonlardan Sorumlu Şube Müdürü Gülnihan AkyüreK ile Osmangazi Fen Lisesi pansiyonu ziyaret ettiler. Salgın nedeniyle yüz yüze başlayan eğitim kapsamında öğrencilerin talep ve sorunlarının olup olmadığı dinlendi.  Koronavirüs salgını sürecinde geçtiğimiz haftalarda yeniden esnekleşmenin başlaması ve kontrollü süreç kapsamında belirli eğitim kademelerinin açılmasıyla birlikte okul ve pansiyonlarda incelemelerde yapılıyor. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve Pansiyonlardan Sorumlu Şube Müdürü Gülnihan AkyüreK ile Osmangazi Fen Lisesi pansiyonu ziyaret ettiler.

 

TÜFEKÇİ BİLGİ VERDİ

Salgın nedeniyle yüz yüze başlayan eğitim kapsamında öğrencilerin talep ve sorunlarının olup olmadığı dinlendi. Öğrencilerimizle beraber görüşme yaptık, onların yanında olduğumuzu illettik diyen Müdür Tüfekçi, “Eğitim kurumu olarak inşallah salgına karşı her alanda ciddi mücadele sergiliyoruz. Gerekli önlemlerimizi alarak öğretmen ve öğrencilerimizin salgın kurallarına da uyması noktasında hassasiyet göstermelerini sıklıkla tekrar ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir