En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Miting gibi tanıtım

İYİ Parti, CHP ve Demokrat Parti’nin ittifak adayı olan Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, kendisini destekleyen hemşerileriyle buluştu.
Bu haber 741 kere okunmuş. 30.12.2018 Pazar 13:33

İYİ Parti, CHP ve Demokrat Parti’nin ittifak adayı olan Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, kendisini destekleyen hemşerileriyle buluştu. Davul zurna eşliğinde sahne alanına kadar kalabalıkla yürüyen Yılmaz, birlik ve beraberlik sergiledi. Mahir Yılmaz yaptığı açıklamada " Hep birlikte el ele vererek başaracağız” dedi.

 

ADAY TANITIMI YAPILDI

“Kırıkkale Sevdalılarıyla Buluşuyor” adı altında İYİ Parti, CHP ve Demokrat Parti’nin ittifak adayı olan Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında vatandaşlar ve parti üyeleriyle bir araya geldi. CHP Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, DP İl Başkanı Hayati Çimen, Yılmaz’ı yalnız bırakmadı. Davul zurna eşliğinde sahne alanına kadar kalabalıkla yürüyen Yılmaz, birlik ve beraberlik sergiledi.

 

MİTİNG HAVASINDA OLDU

Hüseyin Kahya Parkında kurulan sahnede konuşma yapan DP İl Başkanı Hayati Çimen, “Sizler hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadınız. Kırıkkaleli vatandaşlarımızın ve siyasi parti temsilcilerimizin ittifak yapmamız konusundaki taleplerine kulak verdik. Genel merkezimiz nezdinde bu ittifakın da iyi olacağı hakkında görüşler aldık. Vatandaşlarımız arasında yapılan anketler sonucunda da ittifak yoluna gittik” dedi.

 

ALTINIŞIK KONUŞTU

İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, “Bugün burada bir bayram yaşıyoruz. İnşallah belediye başkanlığını kazandığımız zamanda o bayramı hep birlikte kutlayacağız. Bu organizasyonu yaparken başkanımızla davul kalabalığın önünden yürüsün mü yürümesin mi diye tartıştık. Başkanımız olmasın dedi, bende dedim ki cenazede ağlanır, davulsuz düğün olmaz dedim. Sizler bizden bir şey istediniz. İYİ Parti, CHP ve DP olarak bu seçime ittifak olarak girmemizi istediniz. Bizlerde üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdi sıra sizlerde.''

 

KAPI KAPI GEZECEĞİZ

CHP Milletvekili Ahmet Önal, “Halkımız caddede, sokakta, bizlerden bir şeyler istedi. Dediniz ki biz hazırız, ittifakı kurun belediyeyi alın. Bizde sizlerin bu sözlerine uyduk. İttifakı hep birlikte kurduk. 2,5 aydır bu konuda ciddi anlamda çalışmalar gerçekleştirdik. Eğer seçmen sizlere bir hedef koyduysa onlara seve seve uymak zorundasınız. Sizler bizlere bir hedef koydunuz bir araya gelin. Bizlerde hizmete susamış Kırıkkalelileri bir araya getirdik. Şimdi sıra sizde. Biz görevimizi yerine getirdik. Bundan sonra da adayımızın yanında kapı kapı, sokak sokak gezeceğiz.“

 

YILMAZ KONUŞTU

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise “İnşallah hep birlikte başaracağız. Bize bu kutlu ve onurlu görevi gören herkese sonsuz teşekkür ederim. Ben her seçimde size gönül dostlarım diye hitap ediyorum. Siz beni hiç mahcup etmediniz. Siz bana inandınız, ben size güvendim. Ömür boyu siz Kırıkkaleli hemşerilerimizin ömür boyu başımızın üstünde yeri olacaktır, bundan hiç şüpheniz olmasın. Hepimiz Kırıkkale’de yaşıyoruz, Kırıkkale’nin sıkıntılarını biliyoruz. Ben 1994 yılında ilk aday olduğumda Kırıkkale genelinde yapılması gerekenleri, ihtiyaçlarını çıkarmıştım. Maalesef bugün yine aynı problemleri yaşıyoruz. Memleketimizde yine otobüs problemi, minibüs problemi, trafik problemi, terminal problemi, içilemeyen su problemi, çalışmayan fırın problemi” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir