En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Milleti dondurdular

Kırıkkale’de mahallelerde zaman zaman ani şekilde yaşanan elektrik kesintileri oluyordu ancak uzun sürmüyordu. Kimeski Mahallesi’nde Pazar günü 7 saate yakın elektrik kesintisi oldu.
Bu haber 203 kere okunmuş. 02.01.2022 Pazar 19:16

BÜYÜK SORUNLAR YAŞANDI

Kırıkkale’de mahallelerde zaman zaman ani şekilde yaşanan elektrik kesintileri oluyordu ancak uzun sürmüyordu. Kimeski Mahallesi’nde Pazar günü 7 saate yakın elektrik kesintisi oldu. Soğuk havada sabah başlayan kesinti akşam saat 19:00 civarında ancak gelebildi. Vatandaşlar Bedaş’ı ararken, ilk saatlerde Belediye ile birlikte tellere değen ağaçları kestiklerini, ağaçlar nedeniyle rüzgarda kesinti olduğu bu yüzden kesmek zorunda kaldıkları belirtildi.

 

YALAN SÖYLEMEYE BAŞLADILAR

Belediye ekipleri ise böyle bir çalışmalarının olmadığı bildirildi. Günün ilerleyen saatlerinde elektrik gelmeyince arayan vatandaşlara “Bizi kimse aramadı arıza kaydı bırakan olmadı” şeklinde yalan söylenmeye başladığı gözlendi. Yaşlılar, hastalar, çocuklar soğukta adeta donarken, bir çok kişi de işini yapamaz hale geldi. Vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Sosyal medyada tepki paylaşımları oldu.

 

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Kurum çalışanları ve yetkililerinin duyarsız açıklamaları ve yalan söylemeye başlamaları tepkileri daha da artırdı. Bir çok kişi durumu Cimer’e şikayet etmeye başladı. Pazar günü mahallede büyük sorun yaşanırken, 21. Yüzyılda böyle bir durumla karşılaşılıyor olması dikkat çekti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir