En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MHP'ye tebrik

24 Haziran genel seçimlerinde başarı çıtasını yükselten MHP’ye Türkistan’dan tebrik geldi. Türkistan’dan gelen bir heyet Kırıkkale Ülkü Ocaklarında düzenlenen programda Milletvekili seçilen Halil Öztürk ve Milletvekili adayları Murat Abalı ve Ömer Dedebal
Bu haber 1083 kere okunmuş. 29.06.2018 Cuma 16:58

ÖZTÜRK’E ÇAPAN GİYDİRİLDİ

Türkistan’da Türk Dünyasının hemen her bölgesinden öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan ve Türk Dünyası ülkelerinde temsilcileriyle Kültürel Faaliyetlerini yürüten Yesevi Ocağı, Türk Dünyası Sevdalısı olarak bildikleri Av.Halil ÖZTÜRK’e Milletvekili Seçilmesinden ötürü tebrik mesajı gönderdi. Türkistan’dan Kırıkkale’ye gelen heyet Kırıkkale Ülkü Ocaklarında düzenlenen programda Milletvekili Halil Öztürk’e üzerinde Hoca Ahmet Yesevi’ye ait “Nerde Gönlü Kırık Görsen Merhem ol’, Öyle Mazlum yolda kalsa hemdem ol” dizelerinin yazılı olduğu Türkistan’da Hoca Ahmet Yesevi’nin türbe ve külliyesinin bulunduğu bir tablo ile Türk Dünyasi’nda hizmetleriyle saygınlık kazanmış büyüklere giydirilen geleneksel Çapan hediye etti. Başarılı çalışmalarından ötürü milletvekili adayları Murat Abalı ve Ömer Dedebali’ye de üzerinde isimlerinin yazılı olduğu kalemler hediye edildi.

 

TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Türkistan heyeti adına kısa bir konuşma yapan Türkistan’ın saygın vatandaşlık unvanı ve madalyasına sahip Dr.Fatma sönmez  “Ahmet Yesevi Diyarı Türkistan’ın tebriklerini, Türkistan’ın saygın vatandaşlık unvanı kimliğim ile Milletvekilimiz Av. Sn. Halil Öztürk ‘e ve bu yolda beraber yürüdüğü yol arkadaşları  Av. Murat Abalı ve Dr. Ömer Dedebali ‘ye mütevazi bir program ile İlettim. Ata topraklarından gelen Bu güzel vefa karşısında, göstermiş  oldukları samimi ve tevazu dolu yaklaşım için, Türkistan adına ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Ayrıca bizlere ev sahipliği ile onurlandıran Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanımız Ali Gençtürk ile sazı ve sözüyle gönüllerimizi şenlendiren Rahmet Safa’ya da teşekkürü borç bilirim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir