En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

LGS toplantısı yapıldı

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi başkanlığında Ortaöğretime Geçiş Sınavı (LGS) bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Bu haber 540 kere okunmuş. 17.06.2020 Çarsamba 16:20

TOPLANTI YAPTILAR

Valilik Konferans Salonunda sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Bakanlık Yetkilileri, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul/kurum müdürleri katıldı. Ülke genelinde yapılacak merkezi sınavın çok önemli olduğunu ve bu yıl özel tedbirler ile uygulanacağını ifade eden Müdürü Tüfekçi açıklamasında, " Koronavirüs nedeniyle almamız gereken özel tedbirler bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ve ülke sağlımız için çok hassas davranmamız ve tüm ortaokullarımızın hiçbir öğrenciyi mağdur etmeyecek şekilde tedbirlerini almamız gerekiyor.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Bu konuda hepimize çok iş düşüyor. Kırıkkale’de hiçbir sıkıntı olmadan sınavın gerçekleşeceğini ümit ediyor, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Hepinize şimdiden kolay gelsin” diye konuştu. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüdaverdi Demir, Sınav Merkezi Okul Müdürlerine sınavda uyulacak kurallar, dikkat edilecek hususlar ve alınacak tedbirler konusunda bilgilendirme sunumu yaptı. Okul müdürlerinin sorularının cevaplandırılması ile toplantı sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir