Köyün çehresi değişecek - HABER318
En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Åžehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köyün çehresi değişecek

Yahşihan ilçesine bağlı Bedesten ile Sulakyurt ilçesine bağlı Ağaylı köylerinin, Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyü, Keskin'e bağlı Kavurgalı ve son olarak ta bu hafta Delice ilçesine bağlı Alcılı köyünde etkinlik düzenlendi.
Bu haber 540 kere okunmuÅŸ. 23.11.2020 Pazartesi 17:28

KÖYLERDE ETKİNLİK YAPILDI

Köylerin giriÅŸinden itibaren bütün eksiklerin tamamlandığı proje kapsamında, metruk yapılar yıkılıyor ve görüntü itibarıyla kötü durumda olan binaların dış cephesi boyanıyor.Vali Yunus Sezer, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve vatandaÅŸlar da proje kapsamında görevlilerle kilit parke döÅŸedi ve boya yaptı.Sezer, etkinlikte yaptığı konuÅŸmada, bütün köyleri bu ÅŸekilde ziyaret ederek köylerin ihtiyaçlarını gidermek istediklerini söyledi.

 

KÖYLER GÜZELLEŞİYOR

Kırıkkale'de tüm milletvekillerinin, CumhurbaÅŸkanın talimatı ve hükümetin gönderdiÄŸi ödeneÄŸin kullanılmasında desteklerini gördüklerini aktaran Sezer, ÅŸunları kaydetti: "İki yıldır Kırıkkale'de görev yapıyorum. Her baÅŸladığımız projede ayrı bir heyecan duyuyoruz. Bu heyecanımızın sebebi Kırıkkale insanının sıcaklığından kaynaklanıyor. Biz bir adım atıyorsak yüz adımla Kırıkkale halkından karşılık görüyoruz. Bu projelerin hayata geçmesinde emeÄŸi geçen baÅŸta CumhurbaÅŸkanımıza, milletvekillerimize teÅŸekkür ediyorum. Proje kapsamında bütün köylerimizin alt yapısını tamamlayacağız. Yollarımıza kilit parke döÅŸeyeceÄŸiz. Köy içi düzenlemesini yapacağız. Köy meydanını düzenleyeceÄŸiz, köylerimizin çöp problemini halledeceÄŸiz."

 

DAHA İYİ OLACAK

Kamu binalarını köylülerin hizmetine sunacaklarını ifade eden Sezer, "Okullarımızı, saÄŸlık evlerimizi yeniden restore edip, taziyelerde, düÄŸünlerde ortak bir ÅŸekilde kullanılacak hale getireceÄŸiz. Köylerin giriÅŸ ve çıkışlarına güvenlik kamera sistemi kurarak, köylerimizin güvenliÄŸini daha iyi hale getireceÄŸiz.'' dedi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can da "CumhurbaÅŸkanımızın riyasetinde devlet milleti ile beraber olmaya AK Parti iktidarı döneminde baÅŸladı. Kırıkkale'nin sorunlarını çözme noktasında Sayın Valimiz Yunus Sezer'in hem bürokrasi hem de devlet tecrübesinden faydalanıyoruz. Beraber çalışmaktan onur duyuyorum. Gece gündüz çalışarak bütün hayallerimizi gerçekleÅŸtiriyor. Allah ondan razı olsun." diye konuÅŸtu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir