En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kontrollü olarak açıldı

Yaklaşık bir buçuk yıl önce çalışmaların yapıldığı esnada çöken ve Vali Yunus Sezer’in göreve gelmesiyle hız kazanan Bağdat Köprüsü çalışmaları tamamlanarak, yol trafiğe açıldı.
Bu haber 595 kere okunmuş. 26.05.2019 Pazar 15:12

YOL NİHAYET AÇILDI

Vali Yunus Sezer’in Ramazan Bayramı öncesi açılması için yoğun çaba ve gayret gösterdiği Kırıkkale-Kayseri yolu güzergâhında bulunan Bağdat Köprüsü’nün üst ana yol çalışması tamamlanarak, güzergâh trafiğe açıldı. Geçtiğimiz Aralık ayında çöken ve uzun uğraşlar sonucu yoğun çalışmanın sergilendiği Kırıkkale-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Bağdat Köprüsü, Ramazan Bayramı öncesi açıldı. Trafik yoğunluğunun sıklıkça yaşandığı yol güzergâhında bulunan sürücüler, uzun zaman geçmesine karşın yolun açılmasının sevindirici olduğunu ifade ettiler.

 

ÇALIŞMA DEVCAM EDİYOR

Geçtiğimiz haftalarda Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale-Konya/Kulu karayolu çalışmalarının yürütüldüğü, Bağdat Köprüsü kesiminde incelemelerde bulunmuş Emniyet Müdürlüğü ve Karayolları yetkililerinin de hazır bulunduğu incelemeler sonucunda: Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi oluşacak trafik nedeniyle, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların 25 Mayıs'a kadar bitirilerek araç trafiğine açılması kararlaştırılmıştı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir