En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin’de kapı kapı dolaştılar

AK Parti Teşkilatı 2 Haziran tarihinde yenilenecek olan Keskin seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkan Adayı Dede Yıldırım ve teşkilat mensupları ilçede kapı kapı dolaşıp seçim çalışmasında bulundu.
Bu haber 409 kere okunmuş. 24.05.2019 Cuma 11:43

ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

AK Parti’nin 2 Haziran tarihinde yenilenecek olan Keskin seçimleri için çalışması devam ediyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkan Adayı Dede Yıldırım ve teşkilat mensupları ilçede kapı kapı dolaşarak seçim için vatandaşlardan destek istedi. Başkan Dağdelen, beraberinde Başkan Adayı Yıldırım ile birlikte önce çarşı içinde ve sanayide esnafları dolaşarak seçimde destek talebinde bulundu. Ayrıca sokakta vatandaşlardan da destek istendi.

 

KAPI KAPI DOLAŞTILAR

Daha sonra ise mahallelere geçen Dağdelen, Yıldırım ve beraberindeki ekip ev ev, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla görüştü ve seçimde destek talebinde bulundu. Vatandaşların ilgisi AK Partilileri memnun etti. Seçim gezisi konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, 2 Haziran’da yenilenecek Keskin Belediye Başkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin başarısı için, tüm Teşkilat olarak büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımız devam ediyor. Bugün, Teşkilat mensuplarımızla, hemşehrilerimizi ziyaretlerimiz devam etti” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir