En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Keskin'de iftar yaptılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Keskin, Kırıkkale´mizin ve ülkemizin değeri. Bunun için Keskin´e hizmet etmek istiyoruz ve oylarınıza gönüllerinize talibiz” dedi.
Bu haber 490 kere okunmuş. 22.05.2019 Çarsamba 11:16

KESKİN ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi 2 Haziran´da seçimlerin yenileneceği ve büyük önem atfettikleri Keskin´e tam kadro çıkarma yaptı. İl Başkanı Erdal Baloğlu öncülüğünde Milletvekili Halil Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Yücel Karabacak ve birçok partili ile Keskin´de iftar yaptı.

 

OYLARINIZA TALİBİZ

İl Başkanı Baloğlu “Keskin, Kırıkkale´mizin ve ülkemizin değeri bunun için Keskin´e hizmet etmek istiyoruz ve oylarınıza gönüllerinize talibiz. Biz Keskin´i de diğer ilçelerimiz ile birlikte marka ve model yapmak istiyoruz. Bunun için de 2 Haziran´da Mustafa Alp Silsüpüroğlu´na desteğinizi bekliyoruz. Keskin´i turizm cenneti yapmak için, kültür başkenti yapmak için, esnafımızın yüzünü güldürüp Keskin´i tekrar eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için bizimle beraber olmazınızı istiyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir