En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kapanış töreni yapıldı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik meslek tanıtım günleri etkinliği sona erdi.
Bu haber 902 kere okunmuş. 18.04.2018 Çarsamba 15:13

TÖREN DÜZENLENDİ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik meslek tanıtım günleri etkinliği sona erdi. Nur Cami ve Külliyesi Konferans Salonunda düzenlenen kapanış töreninde konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, meslek tanıtım günlerinin öğrenciler açısından çok önemli olduğunu söyledi.
 

BAŞARI DİLEDİLER
Öğrencilerin bu yaşlarda mesleklerini seçmeleri ve bu doğrultuda çalışması gerektiğini anlatan Haktankaçmaz, "Ülkemizin öğretmene, hakime, doktora olduğu kadar işinde başarılı mobilyacıya, tornacıya, ara elemana da ihtiyacı var. Bu da meslek liselerinin önemini gösterir. İşi, o işi yapan kişiden dinleyip öğrenmek bulunmaz bir nimet. Şehrimizde alanında başarı göstermiş isimlere, bu etkinliğe katılarak öğrencilerle meslekle ilgili deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum, siz değerli öğrencilerimize de başarılar diliyorum." dedi.

 

KATKI SAĞLAYACAK

KTSO Başkanı Ahmet Varlı da bu tür etkinliklerin eğitime, öğrencilere ve dolayısıyla iş hayatına, ülke ekonomisine, istihdama ve sektörel bazda kalitenin artmasına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir