En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kamyoncular dertli

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık beraberindeki heyet ile birlikte Kırıkkale Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti.
Bu haber 373 kere okunmuş. 25.01.2021 Pazartesi 17:25

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık beraberindeki heyet ile birlikte Kırıkkale Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarette Kooperatif Başkanı Cengiz Yurtseven, 24 saat çalıştıklarını ancak kazançlarının akaryakıta ve yol geçiş ücretlerine yetmediğini söyledi.

 

 

KAMYONCULARI ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Kamyoncular Kooperatif ofisinde Kooperatif Başkanı Cengiz Yurtseven ile görüşen İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve Yönetim Kurulu Üyesi Arap Osman Baran, kamyoncuların sorunlarını dinledi. Yurtseven, işlerinin çok olduğunu dile getirdiği konuşmasında, kazançlarının büyük kesimini ücretli yollarda geçiş ücretine, geri kalanını da her gün zam gelen akaryakıta harcadıklarını ifade etti.

 

KAMYONCULAR ÇOK DERTLİ

Dertli olan kamyoncular,“Kamyoncuların sürekli yollarda olması nedeniyle araçlarda meydana gelen arızaları gidermesi şart. Bir yola gidip geliyorsunuz, aracınız arıza veriyor. Parça fiyatları belli. Akaryakıta her gün zam geliyor. Geçiş ücretlerinin hali belli. Kamyoncu hangi birine yetişeceğini şaşırıyor. Çalışmasa olmaz, çalışırsa da durumumuz bu. Biz 24 saat çalışıyoruz. Kazancımızı akaryakıta ve yol geçiş ücretlerine yatırıyoruz” dedi.

 

GÜNDEME TAŞINACAK

Kamyoncuların sorunlarını tek tek dinleyen İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Kamyoncu esnafı kardeşlerimiz işleri tükenmiş. Vatandaşlarımızı dinledikçe, her yerde bir sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunlar Kırıkkale kamyoncusu içinde aynı, Sivas kamyoncusu içinde aynı. Bu sorunların dile getirilmesi, çözüm üretilebilmesi için bizler bu bilgileri alıp Genel Başkanımıza sunuyoruz. Hatta Meclis Gurubumuzda çeşitli meslek guruplarından temsilcilere söz hakkı vererek orayı Milletin Kürsüsü haline getirdik. Kamyoncu kardeşlerimizin abilerimizin de sorunlarını dile getireceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir