En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kadınlara destek

Kırıkkale Belediyesi ve KOP iş birliği ile toplum akademisi yapılan çalışmalar kapsamında kadınların mesleki gelişimlerinin artırılarak istihdamını sağlamaya yönelik faaliyetlerin yürütmeye devam ediyor.
Bu haber 660 kere okunmuş. 24.12.2020 Perşembe 17:59

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Madde bağımlısı gençlerin rehabilite edilerek topluma kazandırılması ve madde kullanımının önüne geçilmesi için bilinçlendirme faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarına uygun olarak hazırlanan programlar devam ediyor. Ocak ayında başladığımız proje faaliyetlerine başladıklarını belirten  Proje Koordinatörü Nezahat Bakır, "Covid19 sebebiyle Mart-Nisan-Mayıs itibariyle ara vermek zorunda kaldık, eğitim kurs ve kültürel faaliyetleri yapamadığımız bu süreçte Toplum Akademisi gönüllüleri ile Mahallelerimizde maske, dezenfektan dağıtımı gerçekleştirip Covid-19 bilgilendirme çalışmalarında bulunduk. Haziran ayı ve normalleşme ile birlikte faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Covid19 öncesi, Tüm ortakların katılımı ile  Kırıkkale Konaklarında proje koordinasyon toplantısı yapıldığını belirten Bakır, "Proje  ortaklarımız kurumlarında ziyaret edilerek Mahalle Konakları, Toplum Akademisi Eğitim programı tasarlandı. Haftalık, Aylık, Yıllık çalışma programları hazırlandı. Mahalle Konakları ile ilgili yeni hibe programları çalışmaları devam etmekte olup varolan eğitim ve kurs programlarımıza halen kayıtlarımız devam etmektedir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir