En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kaçak yakıt bulundu

Kırıkkale'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, 30 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.
Bu haber 463 kere okunmuş. 07.02.2021 Pazar 11:17

7 BİN LİTRE BULUNDU

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara'daki sanayi tesislerinden toplanan atık endüstriyel yağların, Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyündeki bir tesiste çeşitli damıtma ve kimyasal işlemlere tabi tutularak kaçak akaryakıta dönüştürüldüğü ve piyasaya sürüldüğü ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yaklaşık 3 aylık teknik ve fiziki takip sonucu düzenlenen operasyonda, merkeze bağlı Hacılar beldesinden Ankara'ya giden bir kamyonda, tanklar içerisinde 7 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

 

İŞLEMLER DEVAM EDİYOR

Jandarma ekipleri, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, endüstriyel yağlardan akaryakıt elde edilen ve dış cephe yalıtım malzemesi üretim tesisi görünümünde faaliyetleri kamufle edilen bir tesise de operasyon düzenledi. Tesiste yapılan aramalarda, satışa hazır 23 bin litre kaçak akaryakıt, 13 kimyasal tank, yağ ve geri dönüşüm sistemi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 6 zanlının jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir