En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İyi Parti’de kongre

İlçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı hafta sonu il kongresini gerçekleştirecek. 3 adayın yarışacağı kongre Gök Düğün Salonunda Saat.13.00’da başlayacak.
Bu haber 126 kere okunmuş. 23.12.2022 Cuma 16:19

3 ADAY YARIŞACAK

İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı bugün yapacağı kongre ile yeni il başkanını belirleyecek. Saat.13.00’da Gök Dün Salonunda başlayacak olan genel kurulda il başkanlığı için Yavuz Kuzucu, Zafer Çakmaklı ve Furkan Özen yarışacak. Kongrede aday olmayacağını açıklayan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti Kırıkkale İI Başkanlığı olarak 8 İlçe 2 Belde Teşkilatı ve gönülden bizlerle olan cesur kardeşlerimizle birlikte Ülkemize, İlimize ve Partimize büyük bir özveri ve inanç ile hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Türkiye genelinde Partimizin illere göre üye sayı sıralamasında 4’ncü olarak büyük bir başarı elde ettik. İlimizde üye sayımızı 300’lerden 5000lere çıkardık. Kırıkkale’de 185 köyü ilçeler dahil tüm mahallelerimizi tekrar tekrar ziyaret ederek, her vatandaşımıza Genel Başkanımızın selamını ilettik. Sahada basmadık kaldırım taşı bırakmadık. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm arayışları içerisinde olduk. Vatandaşlarımızın mutlu ve acılı günlerinde hep yanında olduk. Daima gündemi tayin eden bir siyaset anlayışını kendimize şiar edindik” diye konuştu.

 

ALTINIŞIK BİLGİ VERDİ

İl Başkanı Altınışık açıklamasının devamında “Her an seçim olacakmış gibi tüm hazırlıklarımızı sürdürdük ve tamamladık. Genel Merkezimizin teşkilatlarımızda kongre kararı almasından sonra, Kırıkkale’mizde ilçe kongrelerimizi bir demokrasi şöleni içinde bir düğün havası içerisinde gerçekleştirdik ve ilçe kongrelerimizi tamamladık. Yaptığımız ilçe kongrelerimizde güven tazeleyen ve yeni seçilen başkanlarımızın, yönetim kurullarının partimizi bulunduğu noktalardan çok daha yukarı taşıyacağına olan inancım tamdır. Başarının yalnızca birlik olursak mümkün olacağına olan inançla bugüne kadar partimize, birliğimize ve beraberliğimize hizmet eden bütün dava arkadaşlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bugünden sonra, cesurlar bayrağını devralan kardeşlerimizin heyecan ve enerjisi, bayrağı devreden kardeşlerimizin tecrübe desteğiyle Partimizi hep birlikte iktidara taşıyacağız. Sevgili Kırıkkale’ler demokrasi şölenimiz 24 Aralık 2022 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz İl Kongremiz ile devam edecektir. Kongrede İl Başkanı Adayı olmayacağımı ve 4,5 yılı aşkın bir süredir, Kırıkkale İl Başkanı olarak devam ettiğim görevimi, seçilecek olan yeni İl Başkanımıza devredeceğimi beyan etmek isterim” ifadesini kullandı.

 

CESURCA DEVAM EDİLECEK

Altınışık “Bugüne kadar onur ve gururla yürüttüğüm İl Başkanlığı görevinde, Partim ve Kırıkkale’miz için en iyisini yapmaya çalıştım. İl Başkanlığım süresince şahsımdan ve teşkilatlarımızdan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere tüm teşkilatlarımızın bütün mensuplarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bugünden sonra Milletvekili Aday Adaylığımla beraber; Ülkem, Memleketim ve Partim için 7 gün 24 saat boyunca hız kesmeden sahalardaki çalışmalarımı sürdüreceğimi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’ in ve Partimin emrinde olacağımı, Genel Başkanımın vereceği her vazifeyi ilk günkü heyecanla yerine getireceğimi açıkça belirtmek istiyorum. Liderimizin söylediği gibi, medeniyet yolunda taşları cesurca döşemeye devam edeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir