En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Isuzu heyetiyle görüştü

Isuzu Otobüs Fabrikası yetkilileri Bahşılı ilçesine gelerek Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ile görüştü ve son teknoloji üretim araçları konusunda bilgiler verdi.
Bu haber 448 kere okunmuş. 05.11.2019 Salı 19:26

FİRMA YÖNETİMİ ZİYARET ETTİ

Bahşılı Belediyesi’nin Salı günü önemli ziyaretçileri vardı. Isuzu Otobüs Fabrikası yetkilileri Bahşılı ilçesine gelerek Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ile görüştü ve son teknoloji üretim araçları konusunda bilgiler verdi. Belediye için araç görüşmesi yapan firma yetkilileri, Başkan Tekin ile araçlar, finans işlemleri ve diğer konularda istişare yaptılar. Görüşmede Ziraat Bankası Bahşılı Şube Müdürü de yer aldı. Ziyaret ve görüşme konusunda bilgi verildi.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI YAPILDI

Ziyaretle ilgili açıklamada, “Bu gün ilçemize ziyarette bulunan Gebze Isızu firması yetkilileri olan Anadolu Isızu Fabrika Türkiye Otobüs Satış Müdürü Murat Küçük, Isızu Bölge Bayisi Gençler Otobüs Satış Müdürü Cihan Kılıç, Bnp Lesing Sorumlusu Sercan Beyleri ağırlandı. Son model projelerini belediye başkanımıza sunumda bulundular. Bnp Lesing Sorumlusu Sercan bey gerekli lesing durumları konusunda her konuda yardımcı olunacağını, en uygun şekilde uygulanacağını belirterek bu günkü ilgi alakalarından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Bahşılı Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin ve Isızu yetkilileri ile birlikte Bahşılı Ziraat Bankası Müdürü ile görüşerek finans işlemleri konusunun olumlu geçtiğini belirtti” denildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir