En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşçiye yüzde 20 zam

Kırıkkale Belediyesinde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imzalandı. Hizmet-İş Sendikası ile yapılan görüşmeler sonucunda Belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 20 oranında zam yapıldı.
Bu haber 447 kere okunmuş. 25.02.2021 Perşembe 16:24

ZAM YAPILDI

Kırıkkale Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi anlaşmasının imza töreni yapıldı. İmzalanan sözleşmeye göre işçilere 2021 yılı için yüzde 20 oranında zam yapıldı. Kırıkkale Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası 193 işçiyi kapsayan toplu iş ile işçilerin 2021 yılında alacakları zam oranı böylelikle belirlenmiş oldu. İçinde bulunduğumuz Pandemi döneminden belediyelerinde büyük oranda olumsuz etkilendiğini söyleyen Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Celal Yünlü Kırıkkale Belediyesi ile işçilerin maaşlarına yönelik yapılan anlaşmadan oldukça mutlu olduklarını belirtti.

 

ZAM AÇIKLAMASI

Yünlü “Belediyelerimizin pandemiden olumsuz etkilendiklerinin farkındayız. Ancak buna rağmen yapılan anlaşmadan dolayı oldukça mutluluk duyuyoruz, bu nedenle Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya teşekkür ediyoruz. Beklentilerimizin üstünde bir sözleşmeye imza atan başkanımızın bir kez daha işçilerin yanında olduğunu göstermiş oldu. Kendisine tekrar sendikam ve işçi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir