En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İşbirliği ziyareti

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti.
Bu haber 359 kere okunmuş. 15.11.2019 Cuma 08:26

MEMNUNİYET VERİCİ

Ziyarette samimi bir ortamda saatler süren hoş sohbetler yaşandı. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale kendi evi olarak gördüğünü ve öğrencileri kendi evladından farksız olduğunun altını çizdi.  Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ise, Kırıkkale ile bütünleşen bir Rektörün görev yapmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini açıklayan Başkan Aldemir, Kırıkkale Üniversitesi'nin çalışmalarının geçmiş yıllara göre katlanarak devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

YÜKSEK LİSANS AÇIKLAMASI

Kırıkkale'de 166 üyelerinin bulunduğunu ve  96 adet büronun çalışmaya devam ettiğini açıklayan Başkan Aldemir, "Toplam 15 bin kişiye hizmet veriyoruz. Yükümüz çok ağır. Fakat yılmadan devletimize hizmet ederek çalışıyoruz. Zaman teknoloji zamanı. Önceden herşey kağıt üzerinde yapılıyordu. Şimdi ise bilgisayarlar üzerinde gerçekleşiyor. Bizlerde kendimizi yenileyerek ilerliyoruz. Üniversite ile protokol imzalayarak, yüksek lisanlı muhasebeciler olmak için talebimiz gerçekleşti. Sağ olsun Rektörümüz Aslan, buna sıcak baktı. İnşallah alt yapıyı oluşturuyoruz. İnşallah üniversite ile güzel çalışmalarımız olacak."dedi. 

 

AÇIKLAMALAR YAPILDI

Kırıkkale'ye kendi ev gördüğünü açıklayan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, "Burada yıllarım geçti. Kırıkkale çok seviyorum. Kırıkkale ile üniversitenin bütünleşmesi için çalışmalarım devam ediyor.  Çalışmalarımızı şehirden ayrı yapmıyoruz. Makine Kimya Endüstrisi Fabrikalarıyla birebir görüşüyoruz. İl Halk Eğitim Merkezi ile çalışmalarımız oldu.  Engelliler ve yaşlılara yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Şehirden ayrı bir üniversite düşünemiyorum” dedi.

 

TEBDİLİ KIYAFETLE ZİYARET

Üniversitede okuyanları öğrencileri kendi evladı olarak gördüğünü açıklayan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, "Zaman zaman tebdili kıyafet uygulayarak öğrencilerin içine giriyorum. Sorunlarını birebir dinliyorum. Onlara zarar gelmesi bana zarar gelmesi demektir.  Bizim bölgemiz olmamasına rağmen Yenişehir'de kafeler çevresi alanlarda uyuşturucu madde kullanıldığına dair söylentiler çıkıyor. Polis ve jandarma güçlerimiz çok sıkı denetimler yapıyor. Bizim öğrencilerden hiç birinde uyuşturucu madde kullandığına dair bir bulguya rastlanmadı. Kullanan varsa bile dışarıdan geliyorlar. Emniyet güçlerimiz buna anında müdahale ediyor. Ayrıca öğrencilerin Kırıkkale merkeze gitmediği söyleniyor. Yapılan tespitlerimize göre 41 bin öğrenciden 3 bin 500 Ankara'ya gidip geliyor. 15 bin öğrencimiz ise Kırıkkale merkezde ikamet ediyor. Geri kalan ise, yurtlarda yada özel kurumlarda kalıyor. Yani Kırıkkale ekonomisine katkı sağlıyor."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir