En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlk toplantı yapıldı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerin ardından ilk defa meclis toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda meclis gündemindeki maddeleri görüşerek karara bağladı.
Bu haber 89 kere okunmuş. 25.11.2022 Cuma 17:34

İLK MECLİS TOPLANTISI

Meclis Başkanı Ömer Akçelik başkanlığında yapılan toplantıda Ticaret ve Sanayi  odasının 2023 çalışma takvimi üzerinde görüşmeler yapıldı. Toplantıda Kırıkkale Sanayi ve Ticaret   odasının seçimlerin ardından bir bütünlük içinde üyelerine karşı sorumluluklarını yerine getirmesi için dayanışma içerisinde yeni yol haritası çizilmesinin önemine vurgu yapıldı. Meclis üyeleri TSO ‘nun Kırıkkale ekonomisinde lokomotif görevi alması gerektiğini dile getirdiler.

 

GÜNDEM GÖRÜŞMESİ YAPILDI

Odamızın Kasım ayı Meclis Toplantısı Ömer Akçelik Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu tarafından meclis üyelerine yönelik bir sunum yapıldı. Odanın tarihi, görev ve hizmet alanları, iştirakleri, oda organlarının tanım, görev ve sorumlulukları, oda personelinin görevleri, odanın vizyon ve misyonu, toplantı usulleri, oda gelirleri ve odanın kurumsal kimliği konularında meclis üyelerine yapılan kapsamlı oryantasyondan sonra toplantının gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Yönetim Kurulu Faaliyetleri, Ekim ayı mizan, bütçe  gelir gider izleme raporu ve fasıllar arası aktarımın görüşülmesi konuları oy birliğiyle kabul edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir