En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

İlçede asfalt çalışması

Karakeçili'de yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak ve şenliklerin yaklaşmasıyla birlikte hummalı bir çalışma yürütülüyor. İlçenin caddelerini asfaltla buluşturuyor.
Bu haber 442 kere okunmuş. 29.08.2019 Perşembe 21:13

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Karakeçili belediye Başkanı Veysel Aydemir, gecesini gündüzüne katarak, bir taraftan sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken, diğer taraftan yaklaşan Karakeçili Şenliklerinin hazırlıkları için var gücüyle çalışıyor. Uyumak nedir bilmeyen Aydemir, geçmiş tecrübesini de kullanarak, hedeflerini teker teker aşıyor. Yılmak nedir bilmeyen Belediye Başkanı Aydemir, bürokrasiden ve Karakeçili halkından büyük destek görüyor. Karakeçili sevdalısı olan Aydemir, geçmişte olduğu gibi bürokrasi ve sivil toplum örgütleriyle sıcak diyaloglarını gün geçtikte attırıyor. Karakeçili sevdalısı Aydemir, ilçenin caddelerini asfaltla buluşturuyor.

 

CADDELER ASFALTA DOYUYOR

Şehit Alparslan Yazıcı, Şehit Volkan Pilavcı ve Kaymakam Münür Karalıoğlu caddelerini asfaltlama çalışmalarının son sürat devam ettiğini açıklayan Başkan Aydemir, "Yaklaşık 5 kilometrelik bir alanı asfaltlanıyor. Valimiz  Yunus Sezer, beye teşekkür ederim. Her zaman yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. Çalışmalarımızda büyük emeği bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmaya başladık. İnşallah afat kapsamına alınması için çalışıyoruz. Selde büyük hasar yaşandı."

 

ÖZÜMÜZE DÖNME ZAMANI

Karakeçili'de şenliklerin artık yapılmadığını belirten Aydemir, "Halkımız şenlikleri özler hale geldi. Kıl çadırları unuttuk. Artık özümüze dönme zamanı geldi. Önümüzdeki ay şenliklerimiz yeniden yapılacak. Birlik beraberlik örneği sergilenecek. Çeşitli devletlerden gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Karakeçili şenliklerle yeniden şenlenecek. "

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir