En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hoş geldiniz etkinliği

Kırıkkale Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik ikincisi düzenlenen "Üniversitenize ve şehrinize hoş geldiniz'' etkinliği Kırıkkale Üniversitesi stadyumunda yapıldı.
Bu haber 139 kere okunmuş. 28.09.2022 Çarsamba 18:11

Kırıkkale Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik ikincisi düzenlenen "Üniversitenize ve şehrinize hoş geldiniz'' etkinliği Kırıkkale Üniversitesi stadyumunda yapıldı. Etkinlikte öğrencilere ve katılımcılara Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı türküler seslendirilirken programın sonunda aşure ikramında bulundu.

 

ETKİNLİK YAPILDI

Etkinlik istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından Dereceyle Kırıkkale Üniversitesini kazan öğrenci Elif Nur Güneş konuşma yaptı. Güneş, "Bugün burada 2022-2023 öğretim yılında Kırıkkale Üniversitesine yeni kayıt yaptıran ve halen Kırıkkale Üniversitesinde eğitim görmekte olan öğrenciler olarak bulunmaktayız. Bende diğer öğrenci arkadaşlarım gibi 2022 Yüksek öğretim Kurumları sınavında Kırıkkale Üniversitesini tercih etmiş ve yerleşmiş durumdayım. Bu sonuçla; bugün burada olmak, sizlerin huzurunda bulunmaktan dolayı duyduğum mutluluğu belirtmek isterim.Şahsım adına çocukluk hayalim; doktorluk mesleğinin ilk adımı olan tıp fakültesine girmenin heyecanı ile birlikte, lise eğitimimde ismini çokça duyduğum ve gönülden tercih ettiğim Kırıkkale Üniversitesinin bir öğrencisi olmanın mutluluğunu beraber yaşamaktayım.Bu mutluluğun yanında bugün bana burada söz hakkı tanıyan tüm hocalarıma ve üniversite yönetimimize şükranlarımı sunarım.Tüm arkadaşlarımızda birlikte şu anda yeni bir hayata başlamanın heyecanı ve telaşı içerisindeyiz. Eminim ki gerek eğitim gerekse iş hayatımızda çok daha yoğun olacağımız çok daha fazla çalışacağımız zamanlar bizi bekliyor. Bu süreçlerde üniversitemizin bize katacağı bilgi ve deneyimden faydalanacak, bilimin ışığından yürüyerek topluma faydalı bireyler olacağız” dedi.

 

ERSAN BİLGİLER VERDİ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ise , "7500 mezun etmek istiyoruz. Burada sayın valimiz var.  Belediye Başkanımız var. Emniyet müdürümüz, Garnizon komutanımız var. Siz buraya geldiniz aileleriniz  siz emanet etti bize. Önümüzdeki eğitim sürecini tamamladığınızda büyük farkı göreceksiniz. Şehitleri katleden hainlere gereken cevabı verecek olan sizlersiniz. Dünya devletleri içinde hak ettiği yerleri almaları için siz çok çalışacaksanız. 24 saatin 24 saatini de eğlenerek geçiremezsiniz. Bizim boş vaktimiz yok. Bizim burada protokolde bulunan herkes sizin için buradalar. Hepiniz 4.00 ile mezun olacaksınız. Çevremiz ateş çemberi ateş çemberini yarmak İçin gençlerimize ihtiyacınız var. Bazıları dolu gidiyor, bazıları boş gidiyor. Burası sizim memleketimiz, burası sizin üniversiteniz sizin bir ayrıcalığınız var. O bayrağın inmemesi için çalışmak çok önemli.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir