En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hasat bereketli olsun

2020 hasat sezonu başlayan Kırıkkale’de biçerdöverler arazide hasat yaparken, ürünlerde piyasada işlem görmeye başladı.
Bu haber 653 kere okunmuş. 30.06.2020 Salı 16:44

2020 hasat sezonu başlayan Kırıkkale’de biçerdöverler arazide hasat yaparken, ürünlerde piyasada işlem görmeye başladı. Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer Çelebi, Karakeçili, Balışeyh, Delice ilçeleri ve Çerikli kasabasında bulunan üyelerine ziyaretlerde bulunarak 2020 kampanyası üzerine görüş alışverişinde bulundu. Çiftçilerle de sohbet eden Başkan Sümer “Hasadınız bereketli olsun” ifadesini kullandı.

 

 

ZİYARETLERDE BULUNDU

Yağışlı bir Haziran ayı yaşayan Kırıkkale’de hasat biraz gecikmelide olsa başladı. Kırıkkale merkez, 8 ilçe ve kasabalarda biçerdöverler hububat hasadına başlarken, ürünler ticaret hayatında işlem görmeye de başladı. Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve 2020 kampanyası hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer üyeleri işyerlerinde ziyaret etti. Başkan Sümer “Mümkün olduğu kadar üyelerimizi en üst seviyede ziyaret etmeye devam edeceğiz. Amacımız üyelerimizin sorunlarını dinlemek ve sorunlarına yerinde çözümler üretebilmektir” diye konuştu. Çelebi, Karakeçili, Balışeyh, Delice ve Çerikli’de üye ziyaretleri gerçekleştiren Borsa

 

HASAT BİLGİSİ VERDİ

Başkanı Harun Sümer, Delice ilçesinde Belediye Başkanı Turgut Özdem ile de bir araya gelerek ilçeye kurulan buğday pazarı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Sümer “Çelebi ve Karakeçili ilçemizde de hasat başladı. Böylelikle il genelinde merkez dahil olmak üzere 8 ilçe ve 2 kasabamızda 2020 hububat hasadı hızla yapılıyor. Temennimiz hasat sezonunun verimli, hayırlı, bereketli ve kazasız belasız tamamlanması. 2020 hasat sezonu ve kampanyamız çiftçimize, üyelerimize ve hepimize hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir