En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Haluk Levent geldi

Eğitim ve öğretim yılına bu yıl başlayan Özel Şema Koleji, ünlü şarkıcı Haluk Levent’i konuk etti.
Bu haber 351 kere okunmuş. 18.10.2019 Cuma 16:56

Eğitim ve öğretim yılına bu yıl başlayan Özel Şema Koleji, ünlü şarkıcı Haluk Levent’i konuk etti. Şarkıcı Haluk Levent, öğrencilerle buluşarak birbirinden güzel sevilen parçaları seslendirdi. Okul müdürü Özcan Kılıç, “Eğitim hayatında sosyal ve kültürel alanda etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimiz Haluk Levent’i çok seviyor. Okulumuza geldiği için ona sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

 

OKULU ZİYARET ETTİ

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında eğitim hayatına başlayan Özel Şema Koleji, öğrencilerine yönelik sosyal ve kültürel alanda etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda başarılı çalışmalara imza atan Özel Şema Koleji, ünlü şarkıcı Haluk Levent’i konuk etti. Şarkıcı Haluk Levent, öğrencilerle buluşarak birbirinden güzel sevilen parçaları seslendirdi.  Okul girişinde ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin çiçekle karşıladığı Levent, öğrencilere sevgi gösterilerinde bulundu.

 

ÖĞRENCİLER MUTLU OLDU

Öğrencilerin sevgilerine karşılık yanaklarından öperek karşılık veren Haluk Levent, “Eğitim ve öğretim alanında çalışma gerçekleştiren Özel Şema Koleji’ni kutluyorum. Okulumuzun daveti üzerine buraya geldik. Öğrencilerimizle buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Geleceğimiz öğrencilere emanettir. Bu yüzden öğrencilere eğitim hayatlarında moral ve motivasyon aşılamak için yanlarında olmak istedik. İnşallah miniklerimizin bu sevgisine gereken şekilde karşılık verebiliriz” dedi.

 

MİNİ BİR KONSER VERDİ

Ünlü Sanatçı Haluk Levent’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren okul müdürü Özcan Kılıç, “Eğitim hayatında sosyal ve kültürel alanda etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimiz Haluk Levent’i çok seviyor. Okulumuza geldiği için ona sonsuz teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Haluk Levent öğrencilerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Levent, daha sonra öğretmen, öğrenci ve okul yönetimine konferans salonunda mini bir konser verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir