En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Halk ümidi kesti

Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, vatandaşın iktidardan ümidini kestiğini söyleyerek, “Bu durumdan kurtulmak istiyorsak ne yapacağız? Yeniden Milli Görüş´e, Yeniden Refah'a sarılmalıyız” dedi.
Bu haber 94 kere okunmuş. 26.12.2022 Pazartesi 15:55

YENİ KATILIMLAR OLDU

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal, Bahşılı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’ne katılımların olduğunu söyledi. Bahşılı İlçe Başkanı Mehmet Özgen Zengin ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan İl Başkanı Erdal, ülkenin iyi yönetilmediğini, ülke meselelerinin kar yumağı gibi büyüdüğünü, iktidarın çözüm üretmek yerine görmemezlikten geldiğini söyledi. Halkın iktidardan ümidini kestiğini dile getiren Başkan Erdal, “Bu durumdan kurtulmak istiyorsak ne yapacağız? Yeniden Milli Görüş´e, Yeniden Refah'a sarılmalıyız” diye konuştu.

 

VATANDAŞ YILLARCA BAŞKA PARTİLERE YÖNLENDİRİLDİ

Vatandaşların yıllarca başka partilere yönlendirildiğini belirten Başkan Erdal "Yıllarca Erbakan hocamıza da aynısı yapılmıştı. Sağcıysan Adalet Partisi´ne, solcuysan CHP'ye git, sağcıysan ANAP´a, solcuysan SHP'ye git, solcuysan, muhalifsen CHP'ye, sağcıysan AK Parti'ye git. Şimdi de yeni dönemde bu taraf Cumhur İttifakı, iktidardan memnunsan buraya git, bu tarafta da Millet İttifakı, memnun değilsen buraya git. Biz diyoruz ki kardeşim ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu iki tarafın da birbirinden temel konularda bir farkı yok ki. Siz neden bunların ikisini ha bire çıkartıp duruyorsunuz? Neye dayanarak söylüyorum; bakınız borç faiz ekonomisini uyguluyor değil mi mevcut iktidar?”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir