En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Hacılar’da sözler tutuluyor

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Hacılar Beldesi için seçimden önce verilen sözlerin yerine getirilmesi amacıyla girişimlerde bulunmayı sürdürüyor.
Bu haber 539 kere okunmuş. 06.08.2019 Salı 01:53

HACILAR’DA GÖRÜŞME YAPTI

Kırıkkale’nin Hacılar Beldesi’nin ihtiyaçlarını, sorun ve taleplerini karşılamak amacıyla AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Beldenin yolunun asfalt çalışmasının yapılması için Başkan Dağdelen girişimlerde bulundu ve çalışmanın hızlandırılmasını sağladı. Hacılar Beldesine giden Başkan Dağdelen, Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve belde sakinleri ile görüşerek talep ve sorunlarını bir kere daha dinledi. Asfalt talebi konusunda kendisine iletilen konuyu gündemine alan Başkan Dağdelen, bu çalışmayla ilgili işlemlerin hızlandırılması için görüşmelerde bulundu. Parti ayrımı gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Başkan Dağdelen,

 AK Parti’nin de sözünün arkasında duran bir parti olduğunu vurguladı.

 

DAĞDELEN AÇIKLAMADA BULUNDU

Beldedeki gelişmeler ve konu hakkında açıklama yapan Başkan Dağdelen, “AK PARTİ sadece vaad veren, sadece konuşan bir parti değildir. AK PARTİ sözünün arkasında duran, ne yapabilecekse onu söyleyen partidir. 17 yıldır hizmetleriyle halkımızın emrinde olan AK PARTİ, Kırıkkale’nin her köşesinde gönüller yapmayı şiar edinmiş bir anlayışın temsilcisi olmayı sürdürecektir. Bu vesileyle, Hacılar Beldemizde hemşehrilerimize verdiğimiz sözün gereği olarak, ihtiyaçları yerinde istişare ediyor ve takipçisi oluyoruz. HacılarlI vatandaşlarımızın rahatını teminen beldemizdeki asfaltlama çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlgili kurumlar nezdinde başlattığımız girişimlerimiz neticelerini veriyor ve Allah’a şükürler olsun, hizmetler hızlanıyor” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir