En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Güngör dualarla anıldı

09 Ekim 2018 tarihinde, Hakkâri İli Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesine Pkk teröristlerin saldırısı sonucunda Şehitlik mertebesine ulaşan...
Bu haber 404 kere okunmuş. 08.10.2019 Salı 09:10

09 Ekim 2018 tarihinde, Hakkâri İli Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesine Pkk teröristlerin saldırısı sonucunda Şehitlik mertebesine ulaşan P. Söz. Er Emre Güngör şehadetinin 1.yılı anısına Şehidimizi ailesi tarafından Keskin'e bağlı Armutlu köyündeki Baba Ocağında yemek ikram edildi.

 

GENİŞ KATILIM

Düzenlenen programa Keskin Kaymakamı Tekin Erdemir,  Garnizon Komutanı Vekili Bkm.Alb.İsmail Coşkun,26.Dönem Milletvekili Abdullah Öztürk,  Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Keskin İlçe Jandarma Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş. İrfan Işıl,  İlçe Emniyet Müdürü Kadir Burak Yörübulut,  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Ataman Sümer,  Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Yusuf Baran,  Türkiye Harp Malulü Gaziler,  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri,  Şehidimizin akrabaları ve köylüleri katıldı.

 

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

 Düzenlenen yemek programı sonrası Dernek üyeleri tarafından Şehidimiz Emre Güngör’ün kabri ve Kırıkkale Şehitliği ziyaret edildi. Şehitlik ziyaretinde şehit Güngör'ün ailesi göz yaşlarını tutamadı. Öcal, şehitlerimizi hiç bir zaman unutmayacağız. Onların ve ailelerin her zaman yanındayız. Biz dernek olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıyoruz'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir