En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Gerçek gibi tatbikat

Ülkemizin en köklü akaryakıt firmasının Bahşılı sınırları içerisinde faaliyet gösteren TP Kırıkkale Akaryakıt Dolum Terminal Müdürlüğü...
Bu haber 419 kere okunmuş. 02.12.2019 Pazartesi 18:25

Ülkemizin en köklü akaryakıt firmasının Bahşılı sınırları içerisinde faaliyet gösteren TP Kırıkkale Akaryakıt Dolum Terminal Müdürlüğü, Kırıkkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Bahşılı Belediye Başkanlığı koordine sinde muhtemel afet olaylarına karşı hazırlanan "Afet Müdahale Planı" nı sahada test etmek amacı kapsamında Doğal Afetlerden Koruma Eğitimi ile Deprem ve Yangın Söndürme Tatbikatı düzenlendi.

 

 

TATBİKAT YAPTILAR

TP Kırıkkale Akaryakıt Dolum Terminal Müdürlüğünde düzenlenen tatbikat senaryo gereği saat 15:30 'da İlimizde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle başladı. Akaryakıt Dolum Terminal Müdürlüğü sahasında bulunan akaryakıt stoklama tankın dolum boru bağlantısının kopması ve akaryakıt sızmasından meydana gelen yangının tesis teknik personelin yangına ilk müdahale etmesi ile başlayıp müdahalenin 30. saniyesinde akaryakıt dolum terminal müdürlüğünün Bahşılı Belediye Başkanlığını arayarak yangın ihbarında bulunup itfaiye desteği istemesiyle belediye itfaiye ekipleri ve zabıta personellerinin  olay yerine ulaşması ile itfaiye ekiplerimiz tesiste çıkan yangını kontrol altına almayı başardı.

 

YOL GÜVENLİĞİNİ SAĞLADI

Deprem esnasında tesis çalışanı bir teknik personel bayılıp yaralanmış tesis ilk yardım personelin yaralıya ilk müdahalesini yapıp gelen 112 ekiplerine teslim edildi. Belediye zabıta personeli tesis bölgesindeki araç trafiğini ve yol güvenliğini sağladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir