En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Erdemir toprağa verildi

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’in babası Halil İbr8ahim Erdemir vefat ederken, cenazesi Çelebi’de toprağa verildi. Cenaze törenine AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen de katıldı.
Bu haber 626 kere okunmuş. 14.05.2019 Salı 15:52

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir’in babası Halil İbrahim Erdemir, Salı günü sabah saatlerinde vefat etti. Bir süredir rahatsız olduğu öğrenilen Erdemir’in vefatı sevenleri ve yakınlarını üzdü. Halil İbrahim Erdemir’in cenazesi Çelebi ilçesinde öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine geniş katılım oldu.

 

DAĞDELEN RAHMET DİLEDİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen de cenaze törenine iştirak etti. Vali Yunus Sezer, belediye başkanları, il genel  meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş cenaze töreninde yer aldı. Erdemir ailesi törende taziyeleri de kabul etti. Cenaze törenine katılan Başkan Dağdelen, “Çelebi Belediye Başkanımız Yaşar Erdemir’in rahmete kavuşan babası Halil İbrahim Erdemir’in cenazesine katıldık. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir