En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Engel gönüllerdedir

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğündeki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Bu haber 315 kere okunmuş. 03.12.2019 Salı 15:30

HERKES ENGELLİ OLABİLİR

Vali Yunus Sezer, yaptığı konuşmada, Dünya Engelliler Günü'nün insanlara sorumluluklarını hatırlatmak, engellilerin yaşadıkları sıkıntıları paylaşmak adına önem arz ettiğini söyledi. Sezer, "Millet olarak engeli kalplerde ve gönüllerde gören bir anlayışın temsilcileriyiz. İnsanların her an engelle karşı karşıya gelebileceğini biliyoruz. Bir gün sağlıklı olarak hayata başlayıp, akşam sağlığımızı yitirerek bu hayatı devam ettirebiliriz. Aynı zamanda yakınlarımız da buna maruz kalabilir. Dolayısıyla dünyanın her şeyden önce bir sınav dünyası olduğunu, insanların çeşitli sınavlarla karşı karşıya gelebileceklerini unutmamak lazım” dedi.

 

ENGELLİLERLEBERABER

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk de engellileri sadece bir günle sınırlı tutmadıklarını belirterek, her gün engellilerle beraber olduklarını aktardı.Vali Yunus Sezer'in eşi Canan Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il protokolünün katıldığı program, engelliler tarafından düzenlenen çeşitli gösteriler, müzik dinletisi ve el işi sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir