En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dört önemli görev

Kırıkkaleli dört önemli isim dört önemli yerde göreve geldi. Atama ve görevlendirme bakımındın Kırıkkale verimli bir gün yaşadı.
Bu haber 1259 kere okunmuş. 16.07.2018 Pazartesi 20:10

 

İKİ HUKUKÇU ATAMA

Kırıkkale’nin son dönemde yetiştirdiği üç önemli isimden ikisi atama ile biri de görevlendirme ile üç önemli makama geldi. Kırıkkale, siyaset ve bürokrasi açısından verimli bir gün yaşadı. Kırıkkale’nin Keskin ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Velihaddin Eldemir, Yargıtay Üyesi olarak atandı. Ankara Adliye Başkanı olarak görev yapan, Hacılar nüfusuna kayıtlı İsmail Ulukul’da Yargıtay’a üye olarak atandı. Bu iki isim hukuk camiasında Kırıkkaleli olarak görev yapacaklar. Her iki ismin de ataması Kırıkkale açısından memnuniyetle karşılandı ve tebrik aldı.

 

ÖZTÜRK KOMİSYONA GİRDİ

MHP’den 24 Haziran’daki seçimde milletvekili olarak seçilen Avukat Halil Öztürk de TBMM Adalet Komisyonu Üyeliğine seçildi. Komisyona hukukçu kimliğiyle üye olarak giren Öztürk, Pazartesi günü gerçekleştirilen ilk toplantıya da katıldı. Komisyonun AK Partili Üyesi Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ile birlikte ilk toplantıya katılan ve Can’la yan yana oturan Öztürk’ün bu görevi de memnuniyetle karşılandı ve tebrik aldı. Bu arada, Ramazan Can’da AK Parti’den Adalet Komisyonu Üyesi olarak seçildi. Ramazan Can daha önce de bu görevi sürdürmüştü.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir