En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dönmez başarılar diledi

TBMM’de yer alan 27. Dönem Milletvekillerinin komisyonları belli olurken,CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal’da Milli Savunma Komisyonunda görev aldı.
Bu haber 1025 kere okunmuş. 18.07.2018 Çarsamba 16:57

KOMİSYONA GİRDİ

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal TBMM Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucu Milli Savunma Komisyonunda görev aldı. Önal yaptığı açıklamada, “TBMM de yapılan komisyon seçimleri sonucu CHP Grubu adına Milli Savunma Komisyonu na seçilmiş bulunmaktayım. Kırıkkale’mizin can damarı olan MKE nin ve tüm çalışanlarının sesi olup, sorunlarının çözümü için sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.

 

DÖNMEZ TEBRİK ETTİ

Milli Savunma Komisyonuna üye olarak seçilen Ahmet Önal'a tebrik mesajı yayınlayan Mahalli İdareler Hizmet Derneği Genel Başkanı Mehmet Dönmez, başarılar diledi. Dönmez, mesajında şunları söyledi: “24 Haziran seçimlerinde CHP'den Kırıkkale Milletvekili seçilen Sayın Ahmet Önal'ın TBMM'de Milli Savunma Komisyonuna Üye olarak girmesi Kırıkkale olarak hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisine bu özel ve önemli görevinde başarılar diler, tebriklerimizi iletiriz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir