En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Demir tavında dövülür

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in seçim gezilerinde zaman zaman objektiflere renkli kareler yansıdı. Bunlardan biri de önceki gün Keskin’de yaşandı…
Bu haber 645 kere okunmuş. 28.05.2019 Salı 17:08

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, gerek 31 Mart seçimleri ve gerekse Keskin’de 2 Haziran tarihinde yenilenecek seçimlerde canla başla, gecesini gündüzüne katarak 24 saat kesintisiz, kimi zaman kapı kapı, kimi zaman ev ev gezerek özverili bir çalışma yürüttü ve yürütüyor. Hem il merkezinde ve hem de ilçe ve beldelerde sanki bizzat kendisi adaymış gibi çalışmalara öncülük eden Başkan Dağdelen, zaman zaman da objektiflere renkli karelerle takıldı. İşte bunlardan biri de önceki gün Keskin’de yaşandı.

 

DEMİR DÖVEREK MESAJ VERDİ

İlçede seçim için esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dağdelen, bir demirci ustasının dükkanına uğradı. Usta ile keyifli şekilde sohbet eden Başkan Dağdelen, eline çekici aldı ve örs üzerinde demir dövdü. Çapa aletine şekil veren Başkan Dağdelen, renkli görüntülerle objektiflere güzel ve samimi kareler yansıtırken, Keskin seçimleri için de mesaj verdi ve “Demir tavında dövülür. Biz de demiri tavında döverek gönül belediyeciliği yolunda değerli Keskinli hemşehrilerimizle beraber yürümeyi sürdüreceğiz inşallah” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir