Cumhurbaşkanı aradı

AİLE İLE GÖRÜÅžTÜ
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Kırıkkale'de eski kocası tarafından bıçakla öldürülen Emine Bulut'un acılı ailesine telefonda baÅŸ sağılığı dileyerek, "Acımız milletçe çok büyük ve özellikle başımız saÄŸ olsun. Allah sabrınızı arttırsın diyorum. Bu vicdansız, bu vahÅŸi yani buna ne dersek yeridir. Allah sabrınızı arttırsın diyorum" dedi.
“NE DERSEK YERİDİR”
Emine Bulut'un Kırıkkale'de yaÅŸayan ailesiyle telefonda görüÅŸerek taziyelerini ileten CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Ahmet bey öncelikle çok dertliyiz. Acımız milletçe çok büyük ve özellikle başımız saÄŸ olsun. Allah sabrınızı arttırsın diyorum. Bu vicdansız, bu vahÅŸi yani buna ne dersek yeridir. Allah sabrınızı arttırsın diyorum. Bizler ÅŸuanda bütün yani bütün arkadaÅŸlarımızla parti yönetimimizle de bu iÅŸi masaya yatırdık ve bu konunun üzerinde ısrarla duruyoruz. Ama bizim ÅŸuanda bu tablo karşısında hakikaten dayanılacak bir ÅŸey yok. Sizin de durumunuzu tahmin ediyorum. Allah sabırlar versin diyorum inÅŸallah. Bize ne düÅŸerse biz her ÅŸeyi elimizden geldiÄŸince yapmanın gayreti içerisinde olduk" dedi.
"TAZİYE DİLEKLERİMİZİ PAYLAŞTIK"
Acılı aileye taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, "Emine kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Acısını paylaşıyoruz. Annesi Fatma Fadime ablayı, babası Ahmet amcayı ziyaret ettik. Taziye dileklerimizi paylaştık" dedi.
BAKANLIK MÜDAHİL OLACAK
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın Bulut ailesi ile telefonda konuÅŸtuÄŸunu ifade eden Can, "Sayın CumhurbaÅŸkanımız bu konuyu takip ettiÄŸini, gerekli talimatları verdiÄŸini, Aile Bakanlığı bu davaya zaten müdahale olacak, takip edecek. Bizler takip edeceÄŸiz. Türkiye'deki bütün kamuoyu zaten bu nokta da hem fikir. Fail, Türk Ceza Kanundaki en ağır cezayı alacak. Adalet tecelli edecek. Ama bu yeter mi yetmez. Böyle acılar bir daha yaÅŸanmasın bunun için yaptırımın neyse üzerine gitmek lazım" ÅŸeklide konuÅŸtu.
KOMİSYON KURULACAK
Can, "Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) kadına ÅŸiddet, çocuÄŸa ÅŸiddet, aileye ÅŸiddet noktasında geçmiÅŸ dönemler de de bu konularla ilgili araÅŸtırma komisyonları kuruldu. Gerekirse yeni yasama döneminde kadına, çocuÄŸa ve aileye ÅŸiddetin her türlüsüne yönelik tekrar ortak imza ile beraber bir komisyon kurulabilir. Yeni yasama döneminde yargı paketi, yargı reformu ve denetim olarak Meclis AraÅŸtırma Komisyonu kurulması noktasında hep beraber takipçisi olacağız arkadaÅŸlar" dedi. 18 AÄŸustos'ta Menderes Caddesi'ndeki bir restoranda Fedai Varan, (43) boÅŸandığı eski eÅŸi Emine Bulut arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Varan, yanındaki bıçakla eski eÅŸini, kızının gözü önünde bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle ÅŸoka giren kızı F.B.V.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına raÄŸmen hayatını kaybetti.
YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış 'İLK YORUMU SEN YAP'
Bunlar da ilginizi çekebilir
Alt yapı hamlesi
Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Şahin'in koordinasyonunda, il merkezine bağlı köylerdeki altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor.GÜNCEL
Sel sorunu çözüldü
Kırıkkale Belediyesi'nin şehir genelindeki altyapı ve yol yenileme çalışmaları kapsamında, Çalılöz Mahallesi 494. sokağın yıllardır süren su birikintisi ve sel sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturulduğu bildirildi.GÜNCEL
Gururla kutlandı
Kırıkkale'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törende coşkuyla kutlandı. GÜNCEL
Tebrikleri kabul ettiler
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 102. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Kırıkkale Valiliği'nde düzenlenen Tebrikat Töreni ile resmen başladı.GÜNCEL
29 Ekim mesajı
MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.GÜNCEL
Çelenk bıraktılar
Kırıkkale'de, Cumhuriyet'in 102'nci yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.GÜNCEL
Eğlencenin dozu kaçtı
Kırıkkale merkeze bağlı Ahılı köyü Ömerli mevkiinde bir bağ evinde alkollü eğlence sırasında silahla havaya ateş açılması ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri ile şahıslar arasında arbede yaşandı.GÜNCEL






















