En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

çocukları ihmal etmedi

2 Haziran tarihinde Keskin’de yenilenecek olan seçimle ilgili çalışmalarını ilçede sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, daha önce olduğu gibi yine çocukları ihmal etmedi ve onlarla ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.
Bu haber 584 kere okunmuş. 20.05.2019 Pazartesi 11:49

ÇOCUKLARI İHMAL ETMEDİ

Duygusal bir siyasetçi profili çizen ve bu yönü ağır basan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Keskin ilçesinde yine bu özelliği ile objektiflere yakalandı. Daha önce Kırıkkale merkez ve ilçelerde bu yönü ile haberlere konu olan Başkan Dağdelen, Keskin ilçesinde seçim çalışmalarını yürütürken, çocukları da ihmal etmedi. Karşılaştığı her çocukla yakından ilgilenen Başkan Dağdelen onlara çeşitli hediyeler verdi.

 

GÜZEL BİR NOT PAYLAŞTI

Çocuklarla olan görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Dağdelen, objektiflere yansıyan güzel kareler eşliğinde anlamlı da bir açıklama yaptı. 2 Haziran seçiminin Keskin’in seçimi olacağına işaret eden Başkan Dağdelen, “2 Haziran Keskin’in seçimi olacak” başlığıyla bir not paylaştı ve “Allah’ın birer lütfu bu masumiyet timsali yavrularımız. Bütün gayretimiz, gecemizi gündüzümüze katıp çalışıp çabalamamız, ülkemizin geleceği bu yavrularımız için. Biz arzu ediyoruz ki, Keskin’de evlatlarımız geleceğe güvenle bakabilecekleri bir yaşam sürsün. Bu yüzden 2 Haziran, Keskin’in seçimi olacak.  AK Parti Keskin için seferber olmaya devam edecek. AK Parti bu masumlar için hizmet etmeye devam edecek” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir