En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çocuklar için etkinlik

Dünya Çocuklarının Haklarını Koruma Gününde düzenlenen yardım gecesi büyük ilgi gördü.
Bu haber 110 kere okunmuş. 21.11.2022 Pazartesi 17:33

YARDIM GECESİ DÜZENLENDİ

Dünya Çocuklarının Haklarını Koruma Gününde düzenlenen yardım gecesine, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Hakan Kılıç, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Operatör Dr Yusuf Albayrak, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, çok sayıda hakim, savcı ve tıp fakültesi hoca ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

GELİN BİRLİK OLALIM

Hekimler sahnede Türk Sanat Müziğinden şarkılar söylediler. Gecenin geliri cezaevinde anneleriyle birlikte kalan 0-6 yaş grubu çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılan sosyal markete bağışlanacak. Hekim Birliği Sendikası İl Temsilcisi dahiliye uzmanı Dr. Neslihan Şebin tüm hekimlere, yarının hekimleri tıp fakültesi öğrencilerine çağrıda bulundu, “Gelin birlik olalım, gelin umut olalım, hekim birliği sendikası çatısı altında hepimiz buluşalım” dedi.

 

ŞARKILAR SÖYLENDİ

Gecede, hekimlerin ve çocukların sahnede 20 Kasım Dünya Çocuk Haklarını Koruma Günü nedeniyle yaptıkları gösteri takdire şayan bir görüntü sergiledi. Hekimlerden oluşan gönüllü koro sahnede şarkı söylerken salondaki davetliler ve öğrenciler yüksek tempoda alkışlarla eşlik ettiler. Özel Anbeba okulları ise alkışlarla ellerinde bayraklarla salonu coşturdu. Coşku ve alkışlarla program sone erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir