En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cevizoğlu vefat etti

Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Yücel Cevizoğlu, yakalandığı Koronavirüs hastalığına yenik düştü. 51 yaşında hayatını kaybeden Cevizoğlu, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü.
Bu haber 384 kere okunmuş. 12.10.2021 Salı 17:58

VEFAT ETTİ

Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Yücel Cevizoğlu, yakalandığı Koronavirüs hastalığına yenik düştü. 51 yaşında hayatını kaybeden Cevizoğlu, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü. 30 yılı aşkın süredir Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü servisinde görev yapan ve belirli süredir çalıştığı birimde müdürlük görevinde bulunan 51 yaşındaki Yücel Cevizoğlu, yakalandığı yeni tip Koronavirüs hastalığına yenik düştü. Salgın nedeniyle bir süredir hastanede tedavi altında olan Cevizoğlu, ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzdü.

 

TÖREN DÜZENLENDİ

Bir süredir tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Hastanesinde sabaha karşı hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Cevizoğlu için Kırıkkale Belediyesi önünde tören düzenlendi. Çocukları Semih ve Yüksel Cevizoğlu'nun yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, belediye başkan yardımcıları ve mesai arkadaşlarının katıldığı törende, Cevizoğlu için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

 

DUA EDİLDİ

Tören sırasında Cevizoğlu'nun çocukları gözyaşlarına hakim olamadı. Cevizoğlu'nun cenazesi, Nokta Camisinde kılınacak namazın ardından Yahşihan Mezarlığı'nda defnedilecek. Kırıkkale Belediyesinin sosyal medya hesabından paylaşılan taziye mesajında da "Kıymetli çalışma arkadaşımız, ağabeyimiz, Emlak ve İstimlak Müdürümüz Yücel Cevizoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir