En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çelik’e veda yemeği

Kırıkkale Defterdarlığı Irmak Vergi Dairesinde 44 yıldır görev yapan gelir şefi Mustafa Çelik, mesleğinde emekli oldu.
Bu haber 493 kere okunmuş. 26.07.2019 Cuma 11:27

44 YILDIR GÖREV YAPIYOR

Kırıkkale Defterdarlığı Irmak Vergi Dairesinde 44 yıldır görev yapan gelir şefi Mustafa Çelik, mesleğinde emekli oldu.Kırıkkale Defterdarlığı Irmak Vergi Dairesinde 44 yıldır görev yapan gelir şefi Mustafa Çelik, mesleğinde emekli oldu. Mesai arkadaşları tarafından verilen veda yemeğinde duygusal anlar da yaşanırken, Çelik’e emeklilik hayatında başarı temennisinde bulunuldu.

 

DUYGUSAL VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

44 yıldır Kırıkkale Defterdarlığı Irmak Vergi Dairesinde çalışan gelir şefi Mustafa Çelik, görevinden emekli oldu. Çelik için Ey Park dinlenme tesislerinde mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi. Mesai arkadaşları tarafından verilen veda yemeğinde duygusal anlar da yaşanırken, Çelik’e emeklilik hayatında başarı temennisinde bulunuldu.

 

HERKESTEN HELALLİK İSTEDİ

Verilen yemek sonrası defterdar İbrahim Bayraktar tarafından Çelik’e yapmış olduğu görevden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Daha sonra konuşma yapan Çelik, kendisine bu yemeği ayarlayan herkese teşekkür etti. Çelik, “Uzun bir memuriyet hayatımızdan sonra bizlerde hayatımızın ikinci baharını yaşamak için emeklilerkervanına katıldık. Beni bugün yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederim. Herkes hakkını helal etsin” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir