En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çalışmalar sürüyor

Kırıkkale millet bahçesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı...
Bu haber 242 kere okunmuş. 25.10.2021 Pazartesi 18:24

Kırıkkale millet bahçesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mevcut ağaçlara ek olarak bahçesinde 15 bin 326 ağaç ve yeşil alanlar yer alacağını belirten Başkan Saygılı, İlk ağaç dikimini gerçekleştirdi.

 

 

FİDAN DİKİMİ YAPILDI

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 500 bin metrekare alana sahip millet bahçesi projesinin çalışmaları sürüyor. "Daha çok yeşil" anlayışı doğrultusunda Kırıkkale'de hayata geçirilen millet bahçesi, Kırıkkale’ye yeni bir değer katacak. Kırıkkale'de, millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş, koşu parkurlarıyla, bisiklet yoluyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. Çocuk oyun alanlarının ve bitki müzesinin olacağı millet bahçesinde 15 bin 326 ağaç ve yeşil alanlar yer alacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir