En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bilanço açıklandı

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri şehrin genelinde çıkan olaylara anından müdahale ederek 2020 yılını başarılı bir şekilde geçirdi. İtfaiye ekibi 2020 yılı içerisinde 2 Bin 184 olaya müdahale etti.
Bu haber 421 kere okunmuş. 05.01.2021 Salı 17:31

BİR YILLIK BİLANÇO

70 personeli ile yüzlerce olaya kısa süre içerisinde erişen itfaiye ekipleri, kişilere daha çabuk ulaşmak adına kendini her geçen gün geliştiren İtfaiye ekipleri 2020 yılında 2 Bin 184 olaya müdahale etti. İtfaiye Müdürlüğü, 58 yaralıyı kurtardığını açıklandı. Gelişen teknolojik imkanların bir çoğuna sahip olan Belediye itfaiye Müdürlüğü, yangın, trafik kazaları, doğal afetler, su baskınları, patlama, çökme, mahsur kalma olaylarına müdahale ederek pratikliğini her geçen gün artırarak çalışmalarına devam ediyor.

 

58 YARALIYI KURTARDI

2020 yılının verileri ile yapılan raporda İtfaiye müdürlüğü ekiplerinin aynı zamanda, okullarda, işyerlerinde ve insanların toplu olarak bulunduğu yerlerde yangın ile ilgili bilgiler verdiği belirtildi. İtfaiye Müdürlüğü Fabrikalarda, çeşitli resmi kurum ve kuruluşlarda müracaat eden her türlü işyerinde yangın tatbikatı yapıyor. Yıl boyunca 2 Bin 184 olaya müdahale eden İtfaiye Müdürlüğü, çıkan bu olaylarda 58 yaralıyı kurtardığını açıklandı. Ayrıca halk sağlığına büyük önem veren Belediye İtfaiye Müdürlüğü, 80 evin baca temizliğini gerçekleştirdi. Su baskınlarına karşı 64 ev ve işyerinde su çekmesini gerçekleştirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir