En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan Dönmez açıkladı

Türkiye genelinde Belediyelere Bayram müjdesi geldi. Resmi Gazete’de Cumartesi günü yayınlanan resmi yazıya göre İler Bankası Belediyelerin ödeneklerinde 4 ay kesinti yapmayacak. Gelişmeyi MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez duyurdu.
Bu haber 689 kere okunmuş. 01.06.2019 Cumartesi 09:07

ÖNEMLİ BİR GELİŞME YAŞANDI

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Belediyelerin İller Bankası ödenekleri ile ilgili önemli bir gelişmeyi paylaştı. Başkan Dönmez, Resmi Gazete’nin Cumartesi günü sayısında yayınlanan yazıya göre Belediyelerin ödeneklerinin 4 ay kesilmeyeceğini açıkladı. Buna göre İller Bankası Belediyelere 4 ay boyunca tam ödenek gönderecek ve hiçbir kesinti yapmayacak. Belediyeler Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yüzde 19 daha fazla ve net ödenek alabilecekler.

 

BAŞKAN DÖNMEZ AÇIKLADI

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Dönmez, “Belediyelere bayram Müjdesi . 4 ay kesinti yok. Bugünkü resmi gazetede yayınlandı. İller Bankası Haziran’dan başlamak üzere Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kesinti yapmayıp tahakkukları hem de yüzde 19 daha fazla net ödeyecek. Hayırlı ve uğurlu olsun. İyi bir bayram hediyesi oldu” dedi. Bu gelişme ile bazıları maddi anlamda sıkıntı yaşayan Belediyelerin 4 ay boyunca bu anlamda biraz rahatlaması bekleniyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir